Custom Search

sâmbătă, 14 februarie 2009

Dependenta - Ziua 3 - Astazi si ingerii plang

Astazi am ratat startul zilei. Am avut planuri, am vrut sa fac ceva sa uit de dependenta mea. Si am uitat, dar nu in modul in care as fi vrut eu. Astazi am aflat ca si ingerii plang. Plang lacrimi sarate si amare. Plang din tot sufletul. Astazi a plans Marchizul. Cel mai bun si mai tare dintre noi a plans.

Imi dau seama ca simpla mea dependenta nu se poate compara cu un inger care isi pierde aripile. Incerc sa-mi imaginez durerea care poate fi simtita de un inger al carui aripi refuza sa-l mai ridice la cer. Nu cred ca lipsa drogului meu, si durerea pe care o simt eu, poate fi comparata cu ceea ce simte el acum.

Incerc sa nu simt nimic, incerc sa par mult mai tare decat sunt, cred ca incerc sa iau locul ingerului. Nu pot! N-o sa pot niciodata. Nimeni n-o sa poate sa-i ia locul.

Multi ingeri au venit sa-l vada. Multi sufera alaturi de el, dar nici unul nu poate intelege pe deplin durerea lui. Cred ca toti ne dorim din toata inima sa-l vedem zburand, sa-l vedem acolo sus pe piedestalul lui de nori.

Astazi si ingerii plang! Si noi cu ei!

1 persoane au avut tupeu sa comenteze:

banalizez-complexul spunea...

se intampla si celor msi buni dintre noi