Custom Search

duminică, 15 februarie 2009

Dependenta - Ziua 4 - Asa s-a terminat totul


Dupa cum a fost ziua de ieri, astazi speram sa fie mai bine. Nu pot spune ca a fost o zi rea, dar nici ceea ce visam n-a fost. Apatia m-a cuprins din nou, ma simt lipsit de energie si fara chef de viata. Orele trec foarte greu si pe toate care au trecut le simt cum imi apasa umerii.

Au trecut patru zile de cand am renuntat, fara voie, la lucru care ma facea sa ma simt normal. Patru zile in care totul in jurul meu a fost anost, fara culoare, fara gust... Desi am avut o gramada de oameni in jurul meu, am reusit intr-un mod tare ciudat sa ma simt singur.

Acum zece minute am luat o hotarare, o hotarare care stiu ca-mi v-a schimba viata. Stiu ca sunt dependent, stiu ca sunt un om urat atunci cand nu am drogul la indemana si, pentru voi, am hotarat sa-mi accept dependenta, am hotarat sa-mi imbratisez drogul. Maine dimineata il voi primi cu bratele deschise, il voi saruta, il voi absoarbe pana in adancul plamanilor, il voi gusta centimetru cu centimetru. Ii voi sopti usor ca n-am s-o mai las niciodata si ca totul va fi bine de acum incolo.

1 persoane au avut tupeu sa comenteze:

Andreea spunea...

Te iubesc,dragul meu!