Custom Search

sâmbătă, 21 februarie 2009

Esti o bruta

Pai ce sa-i si faci!? Ma tot dau pe net de cateva zile. Si gasesc tot felul de tampenii. Pe unele le recomand, pe unele nu. Si de unele nu stiu ce sa zic!? V-as putea zice sa va uitati si apoi sa fugiti ca de moarte. V-as putea zice sa le incercati cateva zile, dar cu mare preacautie, nu de alta, da` creaza dependeta. Dar totusi, hai sa vedem ce-mi poate motorasul din creier.

Ogame - Frumusel joc, daca iti place sa citesti mult(trebuie sa citesti destul de mult pentru a prinde ideea) si daca iti plac graficele si statisticile. E greu la inceput, dar sa stiti ca te prinde. As putea spune ca senzatia e aproape de dependenta. Incepi sa vorbesti cu prietenii despre joc, pui pasiune, le spui despre flote, de ultimul upgrade facut, de ultimul atac facut, de ce fel de nave ai mai construit. Si apoi iti dai seama ca nimeni nu intelege nimic. Cei cu care iesi tu nu sunt genul de oameni care joaca asa ceva. Pe aia ii gasesti doar pe net, sau ii ai pusi intr-o rubrica separata la messenger. Si apoi vine momentul magic: iti pui ceasul sa sune dimineata la trei ca sa astepti ditamai flota care se intoarce din nu stiu ce misiune si pe care trebuie sa o trimiti undeva departe, ca de nu faci asta... dusmanii e aproape frate, si la dusmanii e ciuda pe flota ta, si dumanii sare pe tine... Mda! Dupa ce am luat-o in freza de la colegii de "breasla" am zis ca e momentul, al doilea moment, sa ma las de joc. Si m-am lasat!

Need For Speed - Jocul asta e altceva, cel putin pentru mine. L-am jucat cu sufletul la gura. Frumos! L-am terminat! Ce usurare! L-am terminat de vreo 30 de ori! D`asta a ajuns jocul asta sa fie altceva pentru mine. Sincer si lasand gluma la o parte. Dupa ce am terminat jocul de aproximative 30 de ori(chiar nu glumesc cand spun asta), am ajuns sa dau cateva ture doar de relaxare. E jocul de care nu vorbesc foarte des, jocul pe care l-au jucat destul de multi oameni din jurul meu, dar care v-a ramane mereu un joc drag mie. Incercati-l, dar nu ma lasati prins de el, priviti-l ca pe o metoda de relaxare.

La Brute - Dau vina pe Sp00ky(prietenii stiu de ce). Animalul asta blond(si cret pe deasupra) mi-a dat un site si mi-a zis ca e ceva frumos. Mai, cum sa va zic, site-ul ala e frumos. Are doar cateva defecte: e in franceza(cel mai important), e de bataie(adica te bati cu altii) si, dupa ce ca e cu d`alea de bataie, nici nu poti sa controlezi caracterul cu care te bati. In rest imi place joculetul. Am deja sase conturi(ca deh, nu poti sa te "bati" decat de trei ori intr-o zi). In rest e super. Nu prea trebuie sa stiti franceza(sunteti romani si va descurcati voi pe acolo - nu-l recomand asiaticilor), sa nu va suparati daca luati bataie - va garantez ca o s-o luati pe coaja intr-un mod destul de amuzant. Pe mine ma gasiti pe urmatorul link: http://rrritul.labrute.com - va provoc sa ma caftiti(o sa aflu care v-ati riscat pielea)

Deci(acum il folosesc unde trebuie - o sa trag concluzia), hai se ne intalnim la o discutie: maniacii de Ogame intr-un colt, Speed-erii la mijloc si "Brutele" in celalalt colt. Sunt curios ce o sa iasa!

0 persoane au avut tupeu sa comenteze: