Custom Search

vineri, 27 februarie 2009

Orasul vazut prin ochii unui prieten

Sibiu. Orasul meu. Imi iubesc orasul. Il redescopar in fiecare zi. Il vad mereu cu alti ochi, mereu schimbat, mereu nou, dar mereu acelasi. Acum cativa ani am facut un experiment: am privit orasul prin obiectivul unui aparat foto. Am descoperit o alta lume. Indiferent daca alegi sa-l vezi in culori, alb-negru sau sepia, descoperi o alta lume, un alt punct de vedere aspura lucrurilor. Poti spune ca realitatea se modifica.

Ieri am avut deosebita placere sa descopar ceea ce Adrian Oprea vede prin obiectivul camerei foto. Locuri uitate, pe langa care trec mereu, dar niciodata nu le vad cu adevarat, umbre si lumini, oameni si cladiri. Toate impreuna creaza un vis, un vis ce s-ar putea numi "AdiO in tara minunilor"!

Si totusi, Adi a avut curajul sa se joace cu acest vis, sa-l intoarca pe toate fetele, sa-l coloreze, sa-l remodeleze, sa-l aranjeze asa cum sufletul lui a crezut ca ar trebui sa fie un vis. Visul lui despre un oras.

Asta am descoperit eu in expozitia CITI LIGHTS&LOOKS. Cu siguranta voi veti descoperi alte intelesuri si veti vedea un altfel de vis. Tocmai de aceea va invit sa descoperiti in felul vostru ceea ce Adi a vazut prin obiectivul aparatului foto.

~

CITY LIGHTS&LOOKS by Adrian Oprea ( http://www.adiophoto.com )
pentru Old Friends Pub ( http://oldfriendspubsibiu.blogspot.com )

0 persoane au avut tupeu sa comenteze: