Custom Search

luni, 23 februarie 2009

Prieteni, atmosfera si poze

Am fost plecat cateva zile. Am colindat alte orase din mirifica noastra tara. M-am simtit bine, dar inima mea era cu gandul in alta parte, undeva unde spun ca sunt acasa.

Trenul ne-a lasat in gara pustie si rece. Eram inconjurati de bagaje. Eram obositi si veseli. Urma sa ne revedem prietenii. Asa ca ne-am grabit catre casa. Am despachetat in graba, ne-am imbracat de gala si ne-am pornit catre pub. Nimic nu ne-a putut opri, nici vantul, nici frigul.

Coborand scarile am simtit cum ne invaluie caldura, am simtit atmosfera placuta care urma se ne imbie simturile. Am deschis usa cu sfiala, gandindu-ma ca absenta mea indelungata nu a fost de bun augur. M-am inselat. Odata intrat am alungat repede acest gand. Aceeasi oameni primitori, acelasi Iulius cu zambetul lui strengaresc, aceeasi atmosfera calda.

Am plecat tarziu, incalziti de zambete, de oameni, de atmosfera, si, intr-o oarecare masura, de alcoolul consumat. A fost bine, a fost frumos, a fost asa cum trebuie sa fie, a fost asa cum imi doream.

~

Nota de subsol.

Adiophoto

Pe 26 februarie 2009, la ora 18:00 in Old Friends Pub va avea loc vernisajul expozitiei CITY LIGHTS&LOOKS a fotografului si a bunului prieten Adrian Oprea. Sper sa ne vedem acolo.

3 persoane au avut tupeu sa comenteze:

adela mohanu spunea...

Iertată-mi fie ignoranţa, dar unde-i Old friends ăsta? Aş vrea să văd şi eu expoziţia lui "Adio".

cronicaru' de baschet spunea...

adielo... mama ei de treaba:) Am oldfriendsu' in blogroll, dai un click si ai toate datele:)
Daca ti-e lene sa dai un click, iti spun eu: Piata Mica. Intreptandu-te dinspre Union spre La Piazzetta, undeva pe stanga se fac niste scari. E singura locatie aflata la subsol intre cele doua puncte de reper.

PS: Pe unde naiba ai umblat ma Razvane?:)

Rrr© spunea...

Pe la Sinaia mai Alex. Am luat o pauza! :)