Custom Search

vineri, 6 februarie 2009

Prieteni vechi cu aroma de cafea


Astazi m-am trezit tarziu. Pe la amiaza. Aseara a fost frumos: karaoke, bere, multe poze haioase, lume buna si atmosfera placuta.

De ceva timp frecventez un local care imi ofera acelasi sentiment pe care il descoperisem acum cativa ani in alta parte.
Ceea ce va voi povesti acum nu e tocmai stilul meu, dar m-am obisnuit sa scriu despre ceea ce-mi place, despre ceea ce simt, despre tot ce ma inconjoara si ma influenteaza.

Locul asta are ceva! Nu stiu ce anume. Fetele zambitoare care ma intampina, amestecul oarecum placut-ciudat de oameni pe care l-am descoperit acolo, muzica buna(care nu e de un gen anume). Ma simt altfel cand intru acolo. Indiferent de ora la care cobor acele scari inguste, simt cum te invaluie un sentiment placut. Chelnerul stie aproape mereu ceea ce vreau(greseste cand am eu chef de ceva nou, de o schimbare). E locul in care pot sa stau singur la masa si sa-mi beau cafeau de dimineata, locul in care prietenii mei isi beau ceaiul de zi cu zi, e locul in care barmanul are mereu chef sa te asculte si sa schimbe o vorba cu tine. Daca e vorba de un loc in care vreau sa ma simt bine, indiferent de companie, e locul care imi vine prima data in minte.

E locul in care nu ma stiu toti, dar ma simt si ma primesc ca pe unul de-al lor.
Toate cele de mai sus le-am scris l-a o masa din Old Friends(cred ca numele spune tot). Acolo am gasit ceea ce am cautat, si cautat nu cred ca e cel mai potrivit cuvant, pentru ca nu am intrat in foarte multe baruri ca sa gasesc ceva, dar cand descoperi un loc de genul asta, stii de fapt ca tot timpul ai cautat ceva. Ceva familiar, ceva suflet, ceva special.

Va astept aici, poate stam la o cafea intr-o dimineata, poate bem o bere si fredonam melodiile de la karaoke. Unii dintre voi ma vor recunoaste, unii ma vor confunda, si cei mai multi dintre voi nu vor sti niciodata cine sunt. Nu conteaza, pentru ca veti fi vrajiti de atmosfera, de persoane, de loc.

0 persoane au avut tupeu sa comenteze: