Custom Search

marți, 10 februarie 2009

Si daca dragoste nu, nimic nu e

Si, cum era de asteptat, a facut-o! I-a dat inelul, a cerut-o sa-i fie alaturi pe veci! A fost o seara frumoasa, pe care au ales sa o imparta cu noi!

Eu personal stiam de cateva zile de marele pas. Am contribuit putin si eu la reusita acelei seri speciale. De atunci ma tot gandesc la acest lucru: la importanta lui, la semnificatie, la implicatiile si angajamentele care vin odata cu el!


Si daca dragoste nu e, nimic nu e(vorba cantecului). Si asa e! Ma uit in ograda mea cand spun asta: fara dragoste n-as fi inteles multe lucruri despre cea de langa mine, fara dragostea ei n-as fi omul care sunt azi, fara dragostea noastra n-am fi logoditi astazi.

Si cu toata dragostea noastra, eu inca ma gandesc! Ma gandesc ca nu pot sa o cer. Simt ca vreau, dar mai e cale lunga pana la acel moment. Nu sunt inca pregatit pentru toate acele implicatii si obligatii. Nu pot sa-i ofer tot ce vrea ea, si nu pot nici pe departe sa-i ofer tot ce vreau eu! Si asta e cel mai important pentru mine.

Sigur va intrebati de unde stiu ca e dragoste si nu altceva. Si eu m-am intrebat! Raspunsul e simplu: stiu ca e dragoste pentru ca dimineata ii caut privirea si atingerea, iar noaptea adorm greu pentru ca nu-i simt respiratia pe pieptul meu! Nu e o senzatie placuta, dar totusi v-o doresc, pentru ca atunci veti sti ca sunteti indragostiti!

Ma gandeam sa va povestesc cum am ajuns aici, dar n-o sa fac asta pentru ca multi dintre voi au mai auzit povesti asemanatoare. In schimb o sa va spun la ce concluzie am ajuns amandoi dupa acea seara. Ne-am dat seama ca nici unul dintre noi nu e pregatit pentru un pas atat de mare. Nu suntem inca dispusi sa renuntam, desi tanjim unul dupa altul cat e ziua de lunga, la coltisorul nostru de singuratate.

Oricum, viata merge inainte. Amandoi vrem sa fim in pas cu ea, nu vrem sa ne lasam dusi de val. Spun asta pentru ca sunt adeptul idei ca omul isi face norocul cu mana lui. Si mai spun o chestie, oarecum filozofica, pentru cei mai pesimisti: "E mai bine sa fi iubit si sa fi suferit, decat sa nu fi iubit niciodata!" - in baza acestei zicale iubesc si ma las iubit! Acum e randul vostru!

0 persoane au avut tupeu sa comenteze: