Custom Search

miercuri, 18 martie 2009

Crazy Mind


Bere cu gust de capsuni. Spanac cu cirese. Inghetata cu ceapa. Idei intrerupte de ganduri vulgare. Dorinte ascunse, roase pe la colturi si uzate de vreme. Adidasii nu mai vor sa alerge, au obosit. La fel sin mingea de fotbal. Zarurile se rostogolesc mereu. Si mereu arata 2 - 1.

Mi s-a rupt unghia. Nu ma doare. Ma duc sa ma dau cu barca in gradina zoologica, poate imi trece. Poate n-o sa mai am unghia rupta. Sau poate reuseste vulpea sa mi-o repare. Oricum, merita sa incerc.

Pff... N-ai nici o logica! Stiu! Dar imi place! Imi place cand pierd orice urma de logica si ma apuc sa scriu. Aha! Imi place sa ma prefac ca sensul cuvintelor se schimba asa cum vreau eu! Da! Berea poate sa aiba gust de capsuni, spanacul merge bine cu garnitura de cirese, iar inghetata cu gust de ceapa e geniala.

M-as duce undeva departe. Problema e ca mi-e lene sa ma intorc de acolo. Stiu ca ar fi fost frumos acolo, dar mi-e prea lene! Mai bine stau aici. Da, aici e bine. Aici e cald, aici am cafea si tigari, aici am un scaun confortabil.

1 persoane au avut tupeu sa comenteze:

Liviu Beju spunea...

Iati o harta... stai frumos la tine, pe scaunul confortabil, cu cafea si tigari, si te plimbi pe unde vrei, fara sa iti misti fundul din loc...