Custom Search

marți, 10 martie 2009

Ketchup de la McDonald's si slanina cu ceapa

Zici ca e facuta: de vreo doua saptamani am pofte ca o femeie insarcinata! Ba vreau cafea la ore la care 97% din populatia tarii doarme, ba vreau sa mananc ceva de la McDonald's, ba vreau slanina cu ceapa!

Chestia asta nu e ceva nou. Am mai avut eu momente d`astea geniale: acum cativa ani, intr-o noapte de ianuarie am poftit la inghetata! Ei da! Ce frumos a fost! Sa-i fi vazut fata amaratului de la non-stop. L-am si trezit din somn si, ca sa vezi nebunie, ii spun ca vreau inghetata, iar in spatele meu ningea ca-n povesti!

Ce e nou la toata situatia asta e ca nu-mi mai satisfac poftele. Trec pe langa McDonal's-ul ala de vreo cateva ori pe saptamana, am slanina in frigider cat sa hranesti un pluton, ceapa... Dar subsemnatul ajunge in fata faptului implinit si stramba din nas! Neah... poate alta data!

Ce sa mai zic de altii, cand eu nu sunt in stare sa-mi satisfac o simpla pofta! Hai, sa fiti sanatosi si sa va satisfaceti toate poftele! Eu ma duc sa savurez un crenwurst in timp ce ma gandesc la slanina aia cu ceapa!

0 persoane au avut tupeu sa comenteze: