Custom Search

miercuri, 8 aprilie 2009

Cel mai extrem sport extrem

Ceea ce urmeaza este doar o idee ce mi-a incoltit in creiras acum vreo 3 ani. Citind ceea ce urmeaza, o sa va dati seama ca nu e doar o idee traznita si irealizabila. Dimpotriva, se poate duce la capat, dar cu niste eforturi uriase si cu oameni foarte dedicati acestei idei super traznite!

Ma gandeam astazi ce denumire sa dau acestui nou sport extrem inventat de mine(ma rog, ideea e a mea). "Hyper Boll"! Suna ciudat? Da, pentru ca este un sport care poate fi caracterizat ca fiind cel putin ciudat. Hai sa va explic de ce.

Se aleg pe spanceana 20(cel putin) de persoane care sa cunoasca bine alte doua sporturi extreme: paint ball si roller skating. Apoi se alege locatia: un magazin MARE! Adica un hypermarket. Si uite asa ati aflat de ce sportul asta se numeste Hyper Boll!

Acum sa va explic ce se intampla defapt. Stiu ca e foarte greu si costa o gramada de bani, dar sa stiti ca un hypermaket poate fi inchiriat pe o zi! Mai stiu si ca sunt clauze si alte alea, dar nu asta e ideea. Se iau apoi cei 20 de participati si se echipeaza: un costum complet de paint ball, plus o pereche de rolle! Acum cred ca v-ati dat cu totii seama ce se intampla de fapt: e un joc de paint ball pe role intr-un hypermarket!

Daca se indeplinesc toate aceste conditii, jocul poate incepe. Ar mai trebui ales tipul de joc, pentru ca sunt si aici cateva variante:
* Last Man Standing - adica tot ce misca trebuie impuscat; cel care ramane in "viata" e castigator.
* Team Deathmatch - cel mai clasic tip de joc; doua sau mai multe echipe care se vaneaza.
* King Of The Hill - se alege un loc pe "terenul" de joaca; jucatorul care rezista cel mai mult timp in acel loc, fara sa fie impuscat, este castigator.
* Capture The Flag - fiecare echipa are un steag; se urmareste capturarea steagului echipei adverse si aducerea lui in baza proprie; steagul advers nu poate fi lasat in baza proprie daca steagul echipei tale a fost capturat.

In cei 3 ani de cand ma gandesc la acest sport am intalnit multi simpatizanti, multi oameni care au spus ca asa ceva e imposibil(mai ales la partea cu inchiriatul unui hypermarket), si destui care mi-au ras in fata. Nu ma las batut! Stiu ca o sa vina si momentul cand voi putea juca Hyper Boll!

P.S. Astept parerile si ideile voastre!

0 persoane au avut tupeu sa comenteze: