Custom Search

duminică, 5 aprilie 2009

ERROR 404

Am niste ochii de broasca abuzata de viata: rosii, umflati, debordand de lipsa acuta de somn! De trei zile stau de "veghe" in fata calculatorului. De trei zile imi biciuesc trupul cu tot felul de stimuli: informatii inutile, cafea tare si dulce, tigari si muzica la un nivel destul de ridicat. De trei zile incerc sa gasesc solutia!

Vineri a inceput ca o zi obisnuita. Totul s-a schimbat cand am deschis televizorul. Stirea circula pe toate canalele. Am dat fuga la chioscul de ziare. Acelasi lucru! S-a aflat! Iar eu, cel care pornise aceasta joaca, eram ultimul care afla!

Am inceput sa caut cauza acestei scurgeri de informatie. Nu se putea ca o gluma, o joaca a unor tineri sa ajunga subiect de scandal pe posturile nationale de televiziune. Trebuia sa fac ceva. Nu stiam, inca, ce anume! Am deschis infiorat calculatorul!

Se facuse 03:30 am. Era deja sambata, iar eu nu terminasem de citit toate e-mail-urile primite. Familia, prieteni buni, cunoscuti, necunoscuti, oficiali ai statului si ai unor institutii internationale, toti cereau explicatii, intrebau cum a fost posibil ca joaca noastra sa descopere o asemenea eroare. Mai mult toti erau uimiti cum s-a perpetuat aceasta greseala atat timp. Am incercat sa formulez un raspuns cat mai oficial, si l-am trimis tuturor.

Am continuat sambata sa imi refac pasii, sa caut informatiile pe care le-am folosit, sa verific, sa caut alte surse, sa vad daca nu se strecurase o greseala in calculele noastre. Totul a fost in zadar. Duminica dimineata aratam ca un zombie disperat. Abia ma zaream in camera plina de fum. Papilele gustative imi erau inutile, gustul cafelei le-a amortit pe o perioada nedeterminata. A fuma a devenit un automatism: nu simt fumul care se scurge in plamani, nu simt nevoia de a fuma o alta tigare, dar totusi o aprind.

Trebuie sa recunosc, trebuie sa dau piept cu realitatea. Trebuie sa anunt o lume intreaga ca totul e adevarat! Ceea ce la inceput s-a vrut o mica gluma la adresa catorva prieteni s-a dovedit a fi defapt purul adevar: anul are 365 de zile, ziua are 24 de ore, ora are 60 de minute, iar minutul are 60 de secunde! Imi pare rau, dar acesta este adevarul!

~

Acesta este un pamflet. Orice asemanare cu persoane sau situatii reale este pur intamplatoare. Adica glumesc bai!

0 persoane au avut tupeu sa comenteze: