Custom Search

miercuri, 1 aprilie 2009

Proverb

"Aschia nu sare departe de trunchi" - proverb romanesc(si nu numai).

Adaptare: "Aschia poate sari si departe de trunchi! Trebuie doar o adiere de vant!"

De ce am adaptat? Pentru ca e purul adevar. Il vad aproape in fiecare zi. Il vad la mine, il vad la fratii mei, il vad la prietenii mei, il vad si la necunoscuti. Aschia poate sari departe de trunchi.

Eu sunt un exemplu clar. De ce spun asta? Pai... ma uit la fratele meu si nu vad nici o asemanare intre noi. Cel mai concret exemplu: amandoi avem bloguri, dar nu se aseamana nici pe departe. Mai departe. Ma uit la surioara mea, Zurly(e porecla). Ne aseamana doar numele, pentru ca fizic si psihic nu avem nici o asemanare.

Deci(concluzie)! Exemple sunt destule. Ce vreau eu sa spun e ca nu conteaza cat de departe sare aschia, conteaza din ce copac vine. De ce spun asta? Pai... o sa raspun cu un proverb: "Sangele apa nu se face".

3 persoane au avut tupeu sa comenteze:

Liviu Beju spunea...

Baiiii.... pe Bendeac l-ai pus... dar nu ai face si tu o leaca de reclama mai multa la blogu lu frac'tu? He he ;))))))

jull spunea...

din moment ce am ajuns sa ma fac tot mai mare(din toate punctele de vedere - hihi:D), tin sa te contrazic.vad tot mai multe asemanari intre mine si mama, lucru care ma ingrijoreaza din moment ce ma feream foarte tare de lucrul asta acum 5 ani si nu numai:). o iubesc f tare chiar si-asa:).
it's been a while;)

Rrr© spunea...

Da... a trecut ceva timp! :) Si da... exista si exceptii! :D