Custom Search

marți, 15 decembrie 2009

Intoarcerea mastilor

Simt iarasi gustul amar. Uitasem cat de mult urasc acest gust. Oamenii sunt la fel, vor fi la fel. Oare cand vor intelege ca nu se poate asa? Cand o sa-si dea seama ca sunt doar niste masti, si ca, mai devreme sau mai tarziu, isi vor pierde puterea oferita de fastul acestora. Isi vor pierde puterea, influenta, celebritatea si vor deveni simpli anonimi.

Am crezut ca evitand anumite cercuri, locuri, persoane, voi scapa de acest gust. Acum imi dau seama ca nu conteaza unde anume te invarti, oamenii vor fi la fel. Generalizez! Generalizez pentru ca oamenii care iti lasa un gust placut sunt rari, sunt exceptiile care confirma regula.

Incerc sa ma inconjor de exceptii, de oameni unici, de persoane care-mi lasa mereu un gust placut. Uneori cred ca am gasit reteta perfecta pentru a nu mai gusta dezamagirea si inselaciunea. Nu e asa! Din timp in timp sunt si eu inselat de aparente, de masca bine mulata pe caracterul unor oameni slabi, falsi.

Odata cu incheierea unui an foarte complex, foarte incurcat si foarte... ciudat, imi fac promisiunea de a nu fi fals(macar fata de mine, pentru ca sunt cea mai importanta persoana din viata mea). Incerc sa ma indrept de spate, sa ma scutur de praful ultimului an, si sa merg mai departe.

Va doresc un an mai bun, fara prea multe ocazii in care sa simtiti gustul amar al vietii.

Rrr©

0 persoane au avut tupeu sa comenteze: