Custom Search

marți, 22 decembrie 2009

Sunt ceea ce sunt - Adevarul

Sunt ceea ce sunt! Sunt instabil, sunt prea serios, sunt prea glumet, sunt copilaros, sunt batran... Sunt ceea ce sunt! Unii imi cer sa ma schimb, altii ma cearta ca sunt asa. Daca nu va place de mine, de ceea ce sunt, aveti macar curajul sa mi-o spuneti in fata.

Vreau sa ma cunosc. Cu totii vrem asta. Eu mi-am ales calea: vreau sa fiu definit de oamenii care ma inconjoara. Incerc sa trec peste primele impresii, care de cele mai multe ori sunt gresite. Incerc sa dau o a doua sansa. Incerc sa fiu bun. Incerc!

Dar nu suport sa fiu tratat ca un prost. Urasc sa-mi fie rastalmacite vorbele, urasc zambetele false, in spatele carora se ascunde doar interesul. M-am saturat sa las de la mine, m-am saturat sa fiu eu cel care sufera pentru binele general.

Nu stiu ce impresie si-au facut unii despre mine. Drept sa spun, nici nu ma intereseaza. Mi-a ajuns pana in gat! Asta a fost picatura care a umplut paharul. Da! De tine vorbesc! Mica si zambitoare, saritoare si amabila. Am dreptul sa spun ca esti un om rau, un om care isi urmareste doar setea de barfa. Si daca nu e barfa, atunci creezi tu una.

Felicitarile mele! Ai reusit sa intorci foarte multi oameni impotriva mea. Ai reusit uneori sa ma faci si pe mine sa dau inapoi in fata ta. Pana aici! Intotdeauna mi-ai cerut sinceritate, si te plangeai ca "noi nu mai vorbim asa cum o faceam odata". Odata de mult, cand eram sincer cu tine, primeam mereu lovituri din stanga si din dreapta, si nu stiam de ce.

Nu poti sa faci chestia asta la infinit. M-am desteptat. Am ridicat capul deasupra zambetului tau. Am reusit sa vad dincolo de el. Sa vad ce esti cu adevarat. Esti un om mic, si trist, si egoist, nemultumit de viata lui. As vrea sa spun ca-mi pare rau pentru tine. As vrea sa pot. Dar ai facut prea multe "pentru" mine!

Si ai mai reusit ceva. Ai "infestat" pe multi din jurul tau cu acest virus. Ai reusit sa-ngenunchezi pe multi. Si chiar mai multi iti sorb din gura vorba invelita-n zambet. Si-acum, dupa atata timp, o iau ca adevar necontestat.

~

Avertisment! Nu va lasati inselati de faptul ca sunt bland, zambitor si intelegator. Nu ma luati peste picior, crezand ca sunt o alta carpa. Am fost si sunt razbunator!

2 persoane au avut tupeu sa comenteze:

Zurly spunea...

Huh! That's my bro! ;)

Nicu spunea...

Si totusi atat de adevarat ...