Custom Search

duminică, 3 ianuarie 2010

Sa zicem ca...


Să zicem că suntem în 2010. Nu mai zicem, că suntem în 2010. Să zicem că s-au scumpit ţigările. Nu mai zicem, că s-au scumpit! Să zicem că de azi mă las de fumat. Să zicem! Tocmai am stins ultima ţigare. Viitorul sună bine!

Acum mă gândesc la ce mă aşteaptă. Peste vreo oră o să mă apuce o poftă nebună să trag câteva fumuri. Apoi o să mă cert cu mine: "Du-te şi ia ţigări! Nu, că ai promis că te laşi! Da, dar e greu, şi oricum nu mă ceartă nimeni dăcă nu mă las!" - chestii generale, dacă mă înţelegeţi.

Zilele următoare o să fie criminale. Nervi nejustificaţi, draci cu toptanul, irascibilitate, şi încă vreo două-trei stări emoţionale de femeie la ciclu.

Până la urmă, îmi sunt dator să încerc măcar. Poate iese ceva. Sau poate nu. Vom vedea. Oricum o să vă ţin la curent.

3 persoane au avut tupeu sa comenteze:

Zurly spunea...

nu te cred, nu te cred, nu te cred!!!

Jull spunea...

nici io nu te prea cred, da iti urez multa bafta, ca-i mult mai misto sa fumezi numa de 3-4 ori pe an la cate-un chef (believe me, faci economii mari si la bautura, nu numa la tigari:D).
p.s: an nou fain!

Ela spunea...

Eu recunosc...am promis, m-a tinut vreo 3 zile cu o tigare doua pe zi... si acum fumez la loc. Si inca mai vorbesc cu mine si ma cert ca nu-s in stare ... Si doar de obicei ma tin de promisiuni :))