Custom Search

sâmbătă, 6 martie 2010

Poate la vara... Ce aiureala!

Sa pleci in valurile noptii,
Sa mangai roua diminetii,
Sa treci prin nori pe la amiaza,
Si sa cobori pe inserat... la tine acasa!

Simt un dor de duca... Si m-as cam duce! Unde? Habar nu am! Oriunde! Clar nu pe o insula pustie. Am nevoie de comunicare. De orice fel. As opri timpul in loc vreo 2 secole. Poate m-as simti mai bine. Poate imi vine mintea la cap. Poate ma fac mare.

La vara o sa... O sa... Multe pe hartie, multe in cap. Vreuna importanta? Nu cred. Poate doar sa iau fiecare zi asa cum e. Mare lucru ar fi asta. Poate la vara.

Mi-e pofta de batoane energizante, de cafea si capuccino, de ciorba de cartofi cu costita de porc, de spanac cu ochiuri, de cartofii prajiti de la McD... Mi-e pofta! La cat mi-e de pofta cred ca as gusta si din mine. Da` cred ca sunt acru... Unde mai pui ca nu-mi mai plac lamaile.

Am inceput sa colectionez pliante ale pizzeriilor care livreaza la domiciliu. Nu c-as fi comandat pana acuma pizza acasa... Am doua. Pliante! Acum trebuie sa ma hotarasc de la care sa comand. Poate la vara!

Oare cate grame are creierul meu? M-am tot gandit la treaba asta. Am incercat eu sa aproximez ceva... Am mai citit in stanga, am mai intrebat in dreapta, si cred ca mi-am facut o idee. Dar cred ca e gresita. Mereu imi simt capul plin. O fi creierul mare? Sau e doar plin cu idei de tot felul?

Daca stiti careva sa faceti maioneza pentru salata de boeuf, sunati-ma. Eu sunt blana.

Ma pun la somn ca e devreme. Poate mai stam si maine pana la ora asta. Poate mai batem campii... Pana ii invinetim! Poate... Poate la vara... Printre toate celalalte!

~

2:50 AM - D`aia o sa vedeti greseli gramaticale.

0 persoane au avut tupeu sa comenteze: