Custom Search

vineri, 3 aprilie 2009

Spirit of Jazz - R.I.P. Sandu

O clipa de slabiciune, un moment de singuratate, o rana mai veche, o vorba aruncata in vant. Nu trebuie mai mult. Par sa fie lucruri mici, dar pot distruge o viata. Uneori reusim sa trecem peste aceste lucruri, alteori nu.

De cateva zile incerc sa gasesc cuvintele potrivite pentru a da glas gandurilor, sentimentelor ce ma rascolesc. N-am reusit. Nici acum nu cred ca va fi altfel, dar simt ca nu trebuie sa mai aman aceasta postare.

"Sandu a murit!" Doar cateva cuvinte sunt necesare ca sa te rascoleasca definitiv. Cum adica a murit Sandu? A murit! Pur si simplu... O clipa de slabiciune, un moment de singuratate, o rana mai veche, o vorba aruncata in vant... Cu toate ca era inconjurat de prieteni, Sandu nu a reusit sa vada mai departe, sa vada raza de soare care abia astepta sa-i zambeasca!

Cine o sa-i ia locul? Nimeni! Pentru ca el o sa fie mereu cu noi. Am citit undeva o chestie: daca intorci repede capul spre stanga, o sa zaresti cu coada ochiului o mica sclipire - e ingerul tau! Vreau sa cred ca voi surprinde acea sclipire, si ca voi vedea chipul lui! Zambind!

Cine o sa zambeasca in locul lui? Noi! Trebuie sa zambim! Numai asa ii vom pastra vie amintirea! Numai asa va putea Sandu sa simta cat de mult a fost iubit, si cat de mult ne va lipsi!

Sandu, zambeste, pentru ca noi vom zambi gandindu-ne la tine!

4 persoane au avut tupeu sa comenteze:

dyanna spunea...

Am vrut sa ma uit un pic la poze si sa trec mai departe ,dar chiar ma "prins".Scri foarte bine.Imi pare rau pentru Sandu,nu stiu cine e dar se vede ca chiar te doare.

lala spunea...

ramane oricum cu noi

teemaura spunea...

zambind cu Sandu:)....

lexuschka spunea...

zambetul lui va ramane vesnic in inimile noastre..chipul lui o amintire pe viata...vorbele lui tatuate pe trupurile noastre...faptele lui conduc spre un nou suflet...dragostea lui va inflori in fiecare an pe drumurile noastre...dorul lui...offf...e tot timpul acolo...